logo
logo

MENU

PRZYSTAWKI

Karmelizowana grasica cielęca | puree pietruszkowo – jabłkowe | kruszonka z płatków owsianych | jabłko
- 24 zł -

Sałatka Cezar | sos anchois | parmesan | grzanki
- 24 zł -

Łosoś na zimno | galaretka tonic | granita gin – tonic | majonez koperkowy | świeży ogórek
- 34 zł -

Marynowana polędwica wołowa | dressing cytrusowy | pieczona papryka | grzyby shimeji
- 39 zł -

ZUPY

Krem z warzyw korzeniowych | szpinak | czosnek niedźwiedzi | prażone migdały | piklowana gruszka
- 25 zł -

PIEROGI

Pierogi ruskie | emulsja z sałaty rzymskiej | orzech laskowy
- 29 zł -

Ravioli z kaczką | puree z karmelizowanej pomarańczy | sos z palonego masła | szałwia
- 35 zł -

DANIA GŁÓWNE

Sałata Cezar|sos anchois |parmezan | panierowane udko z kurczaka | Grzanki
- 37 zł -

Dorsz | domowy twaróg | krokiet z dorsza | sałatka z warzyw cebulowych | Zioła
- 44 zł -

Polędwiczka wieprzowa | makaron tagliatelle | purée z kalafiora| chips z słoniny | czosnek niedźwiedzi | jabłko
- 45 zł -

Pstrąg tęczowy “Zielenica”| emulsja z maślanki | ziemniaki z ogniska | szparagi | ikra z wędzonego pstrąga
- 54 zł -

Polędwica wołowa | placek ziemniaczany | purée z pieczonego czosnku | kruszonka z parmezanu | sos homarowy
- 95 zł -

DESERY

Rurka z kremem | świeże owoce
- 23 zł -

Ptasie mleczko z palonej białej czekolady | kruszonka pistacjowa | lody bazyliowe | kwasek cytrynowy
- 28 zł -

Zastrzegamy sobie możliwość zmian w menu w związku z sezonowością oraz ze względu na prace na świeżych produktach. Aktualne informacje uzyskają Państwo od obsługi restauracji.

Do stolików 4 osobowych lub większych doliczamy 10% serwisu

Wykaz alergenów dostępny na życzenie

?
?